rondreis Zweden en/of Noorwegen

Gesloten
Gebruikersavatar
ariena en ab gaan eu
Berichten: 88
Lid geworden op: ma 19 aug 2013, 11:00

rondreis Zweden en/of Noorwegen

Bericht door ariena en ab gaan eu »

Volgend jaar willen wij voor het eerst met de camper naar Zweden en /of Noorwegen. Wij willen, als het weer het toelaat, begin april onze reis rustig starten en eind juni (later is voor ons niet mogelijk) weer terug in Nederland zijn. In totaal dus ca 2 ½ á 3 maanden uit en thuis. Wij bezoeken graag een stad maar genieten zeker ook van de natuur. De Noordkaap staat overigens niet op ons programma en ook twijfelen we nog een klein beetje over Zweden, een land dat, hebben wij vernomen, bijna uitsluitend uit bomen en meren zou bestaan en daardoor mogelijk minder interessant voor ons zou zijn wetende dat wij geen kanoërs zijn.
Hoe zou uw reis er globaal uitzien op basis van onze informatie, waar zou u uw reis beginnen, zou u wel of niet naar Zweden gaan en waarom deze keuze? Kortom veel vragen, we zijn zeer benieuwd naar zowel uw positieve als negatieve reactie.

Bij voorbaat onze dank.
Ariena en Ab
Ariena en Ab

Later is allang begonnen en
vandaag komt nooit meer terug
Gebruikersavatar
Dafluc
Moderator
Berichten: 80383
Lid geworden op: zo 27 nov 2005, 23:00
Locatie: Maastricht

Re: rondreis Zweden en/of Noorwegen

Bericht door Dafluc »

Dit topic staat zowel onder Zweden als onder Noorwegen. Om het een beetje overzichtelijk te houden lijkt het me handiger als er in 1 topic gereageerd wordt. Daarom doe ik hier een slotje met het vriendelijke verzoek te reageren in het topic onder Noorwegen.
viewtopic.php?p=2210202#p2210202
Afbeelding
Gesloten