Kleine camping bij leuk dorp?

Plaats reactie
Geert505
Berichten: 198
Lid geworden op: ma 30 sep 2013, 16:43
Locatie: Zuid limburg

Kleine camping bij leuk dorp?



Bericht door Geert505 »

Hallo beste forumleden,
wij zoeken een leuke kleine camping in de sneeuw in Oostenrijk. Skiliften en skipistes zoeken we niet want we willen wandelen met onze 2 honden. Dus wat we zoeken is een kleine rustige camping (alleen 220v nodig) bij een leuk plaatsje met eetgelegenheden. We gaan ca 12 dagen vanaf 24 feb. Wie heeft er een tip?
Gebruikersavatar
Don Esteban
Berichten: 1083
Lid geworden op: ma 23 nov 2015, 17:52
Locatie: Limburg / Costa Brava

Re: Kleine camping bij leuk dorp?



Bericht door Don Esteban »

Wij hebben in september vorige jaar familie opgezocht en verbleven hiervoor 2 weken op camping Alpencamp in het plaatsje Kötschach-Mauten in Karinthie. 30 km verwijderd van de bekende Weissensee. Het meer waar ieder jaar de alternatieve elfstedentocht wordt geschaatst. Prachtige omgeving. Ook een ideale omgeving om te wandelen. Op de camping worden allerlei wandelroutes verstrekt. Wat de camping betreft: even hun website bezoeken en de reviews lezen. Ik heb er in een review 5 sterren aan gegeven. https://www.alpencamp.at/
Eind november begon het er te sneeuwen en twee dagen later liep men er tot de middel in de sneeuw. Daarna heeft het er in de omgeving niet veel meer gesneeuwd maar zoals je kan zien op de webcam van de camping ligt er toch altijd nog wel behoorlijk wat. https://nl.bergfex.com/koetschach-mauth ... ms/c17420/ Het dorp ligt op 700 meter. Wandel je de bergen in, zal je natuurlijk meer sneeuw aantreffen. Je kan er lekker eten maar het dorp zelf is niet al te toeristisch. Daarvoor moet je naar de Weissensee.
Vriendelijke groet, Don
Knaus SKY I 700 LX
Afbeelding
Plaats reactie