Ik zoek een TomTom waar ik POI's in kan maken

Alles over navigatiesystemen, computer,
internet onderweg, mobiele telefonie en software.
Gebruikersavatar
cobes
Berichten: 8070
Lid geworden op: vr 23 jun 2006, 13:02
Locatie: El Mudamiento

Ik zoek een TomTom waar ik POI's in kan maken



Bericht door cobes »

hallo,

ik ben aan het zoeken of ik een nieuw tomtom systeem kan gebruiken. ik lees op de tomtom website dat TomTom GO Camper Max dat daar poi´s in gezet kunnen worden. nu wil ik niet de camper poi´s hebben waar iedereen heen gaat maar die ik zelf er in kan zetten . is dat mogelijk met deze TomTom ?? of kun je er alleen maar die poi´s in zetten die hun klaar hebben gemaakt?
Groet Cobes.
___________

ik heb een Rapido V68 met 140 pk
Afbeelding .
temperatuur rond mijn huis
Gebruikersavatar
Sandor Gora
Berichten: 1802
Lid geworden op: za 26 nov 2016, 10:42
Locatie: Vlaardingen

Re: ik zoek een tomtom waar ik poi´s in kan maken



Bericht door Sandor Gora »

Dat kan niet. Alleen hun poi's, die staan er al in.
vriendelijke groet, Sándor Góra
Carthago Chic C-Line I 4.9 op Fiat Ducato 250 uit 2014
Gebruikersavatar
henk en lila
Berichten: 3935
Lid geworden op: vr 10 okt 2008, 13:19
Locatie: Oost Noord-Brabant (NL)
Contacteer:

Re: ik zoek een tomtom waar ik poi´s in kan maken



Bericht door henk en lila »

Opslaan als favoriet zal toch wel kunnen?

Groet, Henk

Groet, Henk
nu: Citroën Jumper L2H2 (2008) zelfbouw; daarvoor: Toyota Hiace LWB (2000) (hoog dak).
Gebruikersavatar
javanes
Berichten: 24535
Lid geworden op: wo 25 aug 2004, 19:11
Locatie: Zeeuwsch Vlaanderen

Re: ik zoek een tomtom waar ik poi´s in kan maken



Bericht door javanes »

Geen idee hoe de nieuwe apparaten werken.
In de oude exemplaren b.v de 730 930 kun je gewoon favorieten toevoegen.

In met die oude kun je leuk knutselen.
De laatste nieuwe kaarten kun je daar gewoon nog mee laten werken.
Groeten,
Jacques


Hymer B584 uit 1994(model '95) op een Fiat Ducato 230 met een 2.5TDI.
Afbeelding
Gebruikersavatar
PaulBng
Berichten: 23466
Lid geworden op: zo 20 okt 2013, 21:42
Locatie: Leiden

Re: ik zoek een tomtom waar ik poi´s in kan maken



Bericht door PaulBng »

Gaat tegenwoordig via MyDrive.

Internet dus.
Arie55
Berichten: 5736
Lid geworden op: zo 04 sep 2011, 11:20
Locatie: Barendrecht

Re: ik zoek een tomtom waar ik poi´s in kan maken



Bericht door Arie55 »

en dat is een kriem hoe dat gaat. Heb het jaren geleden maar opgegeven de poi's en eigen routes aan te maken en proberen in te laden :sick:
iets wat ik niet heb, is haast

B = bijnaam: bouwkeet
55 = leeftijd dat het camperen vorm begon te krijgen
0 = gratis
Gebruikersavatar
PaulBng
Berichten: 23466
Lid geworden op: zo 20 okt 2013, 21:42
Locatie: Leiden

ik zoek een tomtom waar ik poi´s in kan maken



Bericht door PaulBng »

Ik pin ze al een tijdje in Google Maps.
Wil ik naar eentje toe, adres in tomtom...

Zo kun je ze ook delen...
Gebruikersavatar
Sandor Gora
Berichten: 1802
Lid geworden op: za 26 nov 2016, 10:42
Locatie: Vlaardingen

Re: ik zoek een tomtom waar ik poi´s in kan maken



Bericht door Sandor Gora »

cobes schreef:
di 11 jun 2024, 11:52
... TomTom GO Camper Max ... poi´s ... is dat mogelijk met deze TomTom ?? ...
Nogmaals, voor alle duidelijkheid: nee, met deze TT kun je géén eigen poi's toevoegen.
vriendelijke groet, Sándor Góra
Carthago Chic C-Line I 4.9 op Fiat Ducato 250 uit 2014
Gebruikersavatar
EasyBee
Berichten: 8639
Lid geworden op: vr 01 jan 2016, 18:44
Locatie: Veluwe

Re: ik zoek een tomtom waar ik poi´s in kan maken



Bericht door EasyBee »

@Sandor : Dit bericht niet gelezen?
PaulBng schreef:
di 11 jun 2024, 15:22
Gaat tegenwoordig via MyDrive.
Internet dus.
Maar je moet dan wel zelf die OV2 file en bijbehorende BMP file maken/aanleveren.
En nee, makkelijk is het zeker niet. Zelfs bij Garmin is het makkelijker met POIloader.
Hymer B694 op Ducato 230 2.5 TDI met AL-KO tandem as chassis.
Gebruikersavatar
cobes
Berichten: 8070
Lid geworden op: vr 23 jun 2006, 13:02
Locatie: El Mudamiento

Re: ik zoek een tomtom waar ik poi´s in kan maken



Bericht door cobes »

EasyBee schreef:
di 11 jun 2024, 16:42
@Sandor : Dit bericht niet gelezen?
PaulBng schreef:
di 11 jun 2024, 15:22
Gaat tegenwoordig via MyDrive.
Internet dus.
Maar je moet dan wel zelf die OV2 file en bijbehorende BMP file maken/aanleveren.
En nee, makkelijk is het zeker niet. Zelfs bij Garmin is het makkelijker met POIloader.
oke ik ben weer eens bezig geweest met mappoint en heb daar twee poi´s ingezet en daarna omgezet naar:een .ov2 bestand en een .bmp bestand en een .asc bestand kan ik deze bestanden wel uploaden naar die camper tomtom?
Groet Cobes.
___________

ik heb een Rapido V68 met 140 pk
Afbeelding .
temperatuur rond mijn huis
Meine
Berichten: 4893
Lid geworden op: wo 07 mar 2012, 19:01
Locatie: Vulkaaneifel

Re: Ik zoek een TomTom waar ik poi's in kan maken



Bericht door Meine »

De Tomtom waarmee dat probleemloos kan heet Garmin. :lol:

Wel de Poi loader downloaden.
Gebruikersavatar
Bob Diesel
Berichten: 32320
Lid geworden op: do 15 sep 2005, 16:31
Locatie: limbabwe
Contacteer:

Re: Ik zoek een TomTom waar ik poi's in kan maken



Bericht door Bob Diesel »

Cobes, probeer deze eens
Btw , de onderstaande link werkt niet als er geen TT is aangesloten

Btw deze route welke ook ik hanteer voor Mydrive ook geprobeerd :?:
Easybee beschreef hem ook al :wink:
EasyBee schreef: ↑di 26 jun 2018, 11:26
Ik gebruik altijd deze link om ze direct op mijn TomTom 1005 GoLive Camper en Caravan te beheren.
1) Sluit TomTom aan op je computer.
2) Zorg ervoor dat hij dus aanstaat.
3) Klik op deze link http://169.254.255.1/pcmi/?locale=nl_nl


Zelf ben ik nu ihbv 3 oudere TT
En zou beslist geen nieuw model voor veel geld kopen
Groetje's
Bob
Afbeelding

Reisverslagen ed
https://freubels-van-elly.jouwweb.nl

Today ,is Yesterday,s .Tomorrow
Gebruikersavatar
cobes
Berichten: 8070
Lid geworden op: vr 23 jun 2006, 13:02
Locatie: El Mudamiento

Re: Ik zoek een TomTom waar ik poi's in kan maken



Bericht door cobes »

ik kan de tomtom die ik nu heb niet aansluiten Rob, want dat is nog een oude Go van 10 jaar oud of zoiets . ik wil juist een nieuwe hebben maar dan moet ik wel de poi´s er in kunnen zetten . anders kan ik beter weer een tt Go kopen voor op de iPad en mobiel. al dat snelheid en hoogte gedoe heb ik niets aan ik heb genoeg ervaring om zonder te kunnen . maar effie snel de poi aanklikken en de route licht klaar vind ik wel handig.
Groet Cobes.
___________

ik heb een Rapido V68 met 140 pk
Afbeelding .
temperatuur rond mijn huis
Gebruikersavatar
Bob Diesel
Berichten: 32320
Lid geworden op: do 15 sep 2005, 16:31
Locatie: limbabwe
Contacteer:

Re: Ik zoek een TomTom waar ik poi's in kan maken



Bericht door Bob Diesel »

:wink: Dan lees mijn laatste zin Cobes
Groetje's
Bob
Afbeelding

Reisverslagen ed
https://freubels-van-elly.jouwweb.nl

Today ,is Yesterday,s .Tomorrow
Plaats reactie