Statusbalk symbolen op Garmin

Alles over navigatiesystemen, computer,
internet onderweg, mobiele telefonie en software.
Plaats reactie
DHM
Berichten: 1041
Lid geworden op: zo 25 jan 2009, 13:26
Locatie: Friesland

Statusbalk symbolen op Garmin



Bericht door DHM »

Jaren geleden heb ik van iemand eens een Garmin navigatie geleend.
Daar zag ik toen constant een hoogte in het scherm, leuk voor in de bergen vond ik.
Nu heb ik zelf een Garmin 65 aangeschaft maar krijg die hoogte niet in de statusbalk.
Ik krijg het alleen te zien tijdelijk als ik linksboven op het groene gps ontvangst symbool druk.
Kan dit niet altijd bovenin het scherm zichtbaar blijven?
Ben benieuwd of dit wel of niet kan, de gebruiksaanwijzing zegt hier niets over namelijk.
Gebruikersavatar
Face
Berichten: 1865
Lid geworden op: di 27 jul 2004, 18:24

Re: Statusbalk symbolen op Garmin



Bericht door Face »

Mijn inziens moet het in de functie zitten en die van u heeft deze functie niet,zelf heb ik een 2699 LMT-D en deze heeft deze functie ook niet.
Gebruikersavatar
veetee
Berichten: 3002
Lid geworden op: zo 29 jul 2018, 14:54
Locatie: 't Heuvelland
Contacteer:

Re: Statusbalk symbolen op Garmin



Bericht door veetee »

Toevallig reed ik vorige week met iemand mee die dat ook had. Het moet dus wel kunnen. Nu weet ik niet welke Garmin hij had, ik heb bij die van mij in het menu gekeken, maar daar kom ik het ook niet vinden, maar dat kan zijn omdat dat een simpele is met maar een klein schermpje (Garmin Drive 50), en die heeft die zijbalk niet in beeld.
Met vriendelijke groet, Vincent
http://www.titunet.nl
Gebruikersavatar
Peter LMC
Berichten: 7908
Lid geworden op: wo 14 mei 2003, 20:51
Locatie: Parel van de kempen
Contacteer:

Re: Statusbalk symbolen op Garmin



Bericht door Peter LMC »

Bij mijn oude 2798LMT-D gaat het wel.
Ga naar kaart en druk rechts op het veld links naast de streepjes.
Hier staat bij mij nu Aankomst.
Garmin 1.jpg
Garmin 1.jpg (41.33 KiB) 462 keer bekeken
Op het geopende blad scrol naar Hoogte en druk rechts op het kruisje.
Garmin 2.jpg
Garmin 2.jpg (46.39 KiB) 462 keer bekeken
En klaar. :thumbup:
Ik hoop dat TS hiermee verder komt.
Garmin 3.jpg
Garmin 3.jpg (43.94 KiB) 462 keer bekeken
Gebruikersavatar
Zonneke
Berichten: 643
Lid geworden op: zo 09 sep 2018, 19:47

Re: Statusbalk symbolen op Garmin



Bericht door Zonneke »

Kijk hier eens op blz 15 van de handleiding. https://www8.garmin.com/manuals/webhelp ... _NL-NL.pdf
Reisgegevens op de kaart weergeven
Voordat u reisgegevens op de kaart kunt weergeven, moet u de
functie toevoegen aan het menu met kaartfuncties.
Selecteer op de kaart > Reisgegevens
Vervolgens kan je de gegevensvelden aanpassen naar hetgeen je wenst af te lezen.
Where I lay my head is home
DHM
Berichten: 1041
Lid geworden op: zo 25 jan 2009, 13:26
Locatie: Friesland

Re: Statusbalk symbolen op Garmin



Bericht door DHM »

Bedankt allen, het is gelukt inderdaad gewoon op het veld drukken en kiezen wat je daar wilt hebben, achteraf heel eenvoudig maar meestal kom je er na een half jaar zelf wel achter.
Ik heb er nu de tijd in gezet pas als we de bergen ingaan weer op hoogte zetten.
Helaas kunnen we dit nu niet in Oostenrijk proberen nog even geduld dus.
Gebruikersavatar
Peter LMC
Berichten: 7908
Lid geworden op: wo 14 mei 2003, 20:51
Locatie: Parel van de kempen
Contacteer:

Re: Statusbalk symbolen op Garmin



Bericht door Peter LMC »

:thumbup: :wink:
Meestal denk je te moeilijk. :wtf:
Plaats reactie