Campercontact krijgt update

Algemene campervragen en -opmerkingen.
Plaats reactie
marchugo
Berichten: 135
Lid geworden op: zo 06 sep 2009, 12:28

Campercontact krijgt update

Bericht door marchugo » do 27 aug 2020, 17:31

Kreeg vandaag een mailtje van Campercontact, dat er binnenkort een nieuwe versie van de app komt. Je hoeft kennelijk niks nieuw te downloaden, de nieuwe software wordt bij updaten vanzelf geïnstalleerd, luidt de boodschap:

Over enkele weken zijn de nieuwe app en website beschikbaar en profiteer jij van alle gemakken. Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van veelgestelde vragen en korte video’s die jou gaan helpen bij het overstappen. Deze informatie komt allemaal op de vernieuwde website te staan, daarnaast ontvang je na lancering nog een e-mailbericht. Tot die tijd kun je de huidige app gewoon gebruiken en op je telefoon laten staan.

Er hoeft geen nieuwe app te worden gedownload. Heb je gekozen voor automatische updates in de instellingen van je toestel (iOS) of in de Play Store (Android), dan gaat dit helemaal vanzelf. Heb je dit niet zo ingesteld staan, dan moet je de app te zijner tijd handmatig updaten via de App Store of Play Store. Ook blijft jouw profiel met het bekende e-mailadres bestaan. Wij raden je wel aan om alvast het instructiefilmpje over het inloggen te bekijken, zodat jij bij livegang van de app zo snel mogelijk opnieuw kunt inloggen en met het grootste gemak op zoek kan naar jouw volgende camperlocatie.


Op youtube staat een video met uitleg:

https://www.youtube.com/watch?v=8O9JyxH ... -158329702

Marc.

Plaats reactie